Friday, August 31, 2007

Sweet dreams

Everyone has theirs, right? I certainly hope so 'cause I can't imagine life without dreams. When you are little, you dream of becoming a pilot, movie star or ballerina. As a teenager you dream of getting married by a certain person and having family. O.k., maybe not.

The point is some of the dreams might change as you grow up, but some just remain the same all the time. Do you have any dreams like that?

It could be the fool full moon effect but lately I've been thinking a lot about my dreams. Of course I got some tempting inspiration that made me almost smell them.

The question is am I bold enough to follow them? Are you?

5 comments:

Anonymous said...

Yeeeeeeees:)

Karmen said...

What are they ?

Anonymous said...

Oooh, jih je far to many za naštevanje ... ravno danes sem si na primer javno zadala, da se vpišem na balet in nadgradim svoje baletno znanje na ravni okornih piruet po kuhinji. :)

Anonymous said...

uuuf ja definitivno. Meni je vedno full smešno ko mi nekdo reče: "Jst pa si nič kaj posebnega ne želim in si nikol nisem." ...in potem takšni najbolj godrnjajo nad svojim življenjem...ne vem ni mi jasno.
drugače pa jaz...ja sanjam....na veliko....res na VELIKOOO. In se nič ne spreminjajo te sanje, želje...so že od malih nog iste:)

Anonymous said...

Brez sanj tudi mene ni. In mislim, da vsakdo ima sanje, saj ne vem, kako se da živeti brez njih. Res je, da se sanje spreminjajo, saj se tudi ljudje spreminjamo. Ampak nekako v bistvu nekaj ostaja isto in tudi nekatere snaje ostajajo iste. Nekaj sanj mora ostati neuresničenih, da imamo zagon, nekatere pa se morajo uresničiti, da ne otopimo (kar se lahko zgodi tudi, če bi uresničili prav vse sanje). In nikoli ni prepozno, da izpolnimo kakšni (divjo) željo iz preteklosti, tudi pa ni greh nad kakšno željo obupati, če zbledi.
Najbolj boleče zame je bilo obdobje, ki ga radi opisujejo pesniki, npr. tudi Prešeren (slovo od mladosti)... Ko umirajo mlade sanje, kri v potokih teče (avtorja se žal ne spomnim).